Skadehanterare – Förvaltare till Rikshem

Uppsala

Vill du arbeta på ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som dessutom befinner sig i en stark tillväxtfas? Rikshem tar nu nästa steg i sin utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering samt långsiktig kundnöjdhet och utökar därför verksamheten i Uppsala med en Skadehanterare. Var med och väx på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag!

Om tjänsten

I rollen som Skadehanterare blir din huvudsakliga uppgift att ansvara för och säkerställa hanteringen av uppkomna skador inom fastighetsbeståndet. I nära samarbete med förvaltningsorganisationen driver och leder du arbetet från att en skada påträffas tills dess att ärendet är åtgärdat och avslutat.

Arbetet kommer att innebära många kontaktytor både internt såsom externt där ditt fokus är att säkerställa att uppkommen skada åtgärdas med ett korrekt utförande, till rätt pris och med en nöjd och informerad hyresgäst.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

 • Utföra skadebesiktningar
 • Anmäla till försäkringsbolag samt arbeta med löpande uppföljning.
 • Stötta skadedrabbad kund tillsammans med förvaltningsassistent
 • Göra utvärdering och kritisk granskning av skadeutredningar
 • Utreda eventuell evakuering
 • Upphandla åtgärder
 • Ansvara för ekonomisk uppföljning av respektive skada
 • Göra slutbesiktning, utvärdera och återkoppla till kund.
 • Beräkna och upprätta underlag för hyresreduktion

Då detta är en ny tjänst inom Rikshem kommer du att få vara med och både påverka och forma tjänstens innehåll. Tjänsten är placerad på Rikshems kontor i Gränby dit man flyttade in i nybyggda lokaler för cirka ett år sedan, du rapporterar till Gruppchef Förvaltning.

Rikshem arbetar utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Här finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen där du arbetat i en liknande roll, alternativt arbetar du idag med skadehantering/besiktning på försäkringsbolag, arbetsledning inom byggservice- eller entreprenadbolag och lockas av möjligheten att få arbeta långsiktigt med egna fastigheter.

Du har förståelse för entreprenadjuridik och är van att samordna/projektleda underhålls- och ombyggnationsprojekt. Vi vill också att du har en god administrativ förmåga med god ekonomisk förståelse. Har du en för tjänsten relevant utbildning inom ekonomi, fastighetsförvaltning eller liknande är det meriterande.

Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal. Ett krav är att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är kommunikativ, och som lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, som värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. Att kunna arbeta i ett team som en positiv och drivande kraft är en viktig egenskap för att lyckas i rollen.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Rikshem

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Kontaktperson

Carolina Eskengren

carolina.eskengren@levelrecruitment.se

08-120 50 400

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %