Fastighetsförvaltare med ansvar för Gränby till Rikshem

Uppsala

Vill du arbeta på ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som dessutom befinner sig i en stark tillväxtfas? Är du en inspirerande, positiv lagspelare med tidigare erfarenhet av bostadsförvaltning? Till förvaltningsområde Gränby söker vi dig som vill ta dig an en utmaning utöver det vanliga!

Om tjänsten

Som Förvaltare på Rikshem kommer du coacha ett team dedikerade medarbetare för Gränby, bestående av förvaltningsassistenter, fastighetstekniker och uthyrare som arbetar för att säkerställa en väl fungerande förvaltning. I din portfölj av bostäder ingår ett bestånd bestående av cirka 1000 lägenheter för vilka du har ett budget- och resultatansvar. Du arbetar för en långsiktig fastighetsutveckling och säkerställer ett förbättrat driftnetto genom fokus på effektivisering och förebyggande arbete med drift, underhåll och planerade aktiviteter.

I rollen ingår ansvar för att:

·        Samordna teamets laginsats

·        Daglig kontakt med hyresgäster

·        Driva förhandling kring lokalhyresavtal

·        Kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i underhålls- och hyresgästanpassningsprojekt

·        Arbeta med vidareutveckling av affär och dialog gentemot kommunen

Tjänsten utgår från Rikshems trevliga kontor i Gränby dit man flyttade in i nybyggda lokaler för cirka två år sedan, du rapporterar till Gruppchef Förvaltning.

Rikshem arbetar utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Här finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har flerårig tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomisk förvaltning av hyresrätter. Du har mycket god ekonomisk förståelse, goda kunskaper inom fastighetsteknik och gärna grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik med vana att samordna underhålls- och ombyggnadsprojekt.

Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal, behärskar du ytterligare språk är det en klar fördel. Ett krav är att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Inom något år kommer det finnas tillgång till bil via bilpool.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en initiativtagare och som trivs med att arbeta både självständigt såsom i team. Du är driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Rikshem

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Kontaktperson

Carolina Eskengren

carolina.eskengren@levelrecruitment.se

08-120 50 400

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %