Uthyrare till Uppsala

Uppsala
Ansök senast 2020-02-29

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Till vårt fastighetsbestånd i Uppsala söker vi nu extra uthyrare som vill vidareutveckla våra kundkontakter. Vi befinner oss i en tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi erbjuder nu möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag.

Din roll

Som uthyrare på Rikshem arbetar du med hela uthyrningsprocessen av våra bostäder, mindre lokaler, garage och parkeringsplatser. Arbetet innebär breda kontaktytor genom bland annat tät kontakt med våra kunder och bostadssökande genom telefon, e-post och direktmöten. Du publicerar lediga lägenheter på vår sajt, samt har nära kontakt med de samarbetspartners vi använder i samband med uthyrning.

Du kommer vidare att granska inkommande ansökningar och handlingar, visa upp våra fastigheter för kunderna samt upprätta hyresavtal. Vi erbjuder en tillfällig anställning på ca 6 månader med chans till förlängning. Du välkomnas till vårt kontor i Gränbystaden i Uppsala.

Vem är du?

Vi söker dig som har ambitioner och vill in i fastighetsbranschen. Du har gärna erfarenhet av avtal och avtalsadministration, samt hyresgästerfarenhet från tidigare arbete alt arbetat med service mot privatpersoner. Du är således bra på kundbemötande, goda kunskaper i Officepaketet samt goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som skrift. Behärskar du fler språk är det meriterande.

Har du utbildning inom ekonomi eller juridik ser vi detta som meriterande, speciellt fastighetsjuridik. Som person är du van att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är strukturerad, skicklig på att hantera stora mängder information samt har en säljande inställning. Du drivs av att arbeta mot tydliga mål och är affärs- och resultatorienterad. Då tjänsten ställer höga krav på snabb service, behöver du ha intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Du erbjuds en plats i ett härligt uthyrar-team på ett bolag där din insats kommer att göra skillnad!

Vill du bli en av oss?

Låter det intressant? Ansök redan idag, vi intervjuar löpande- I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn profil.

Rikshem strävar efter ökad mångfald och därför söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Välkommen med din ansökan!

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största och mest expansiva privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %