Trainee på Rikshem

Stockholm

Rikshems nionde traineeprogram riktar sig till dig som är särskilt intresserad av fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och byggprojekt och vill vara med och växa med ett spännande och långsiktigt fastighetsbolag.

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på kundmötet, områdesutveckling och hållbara investeringar. Vi erbjuder nu möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag.

Vad innebär traineeprogrammet?

Våra traineer får under ett års tid en unik insyn i arbetet med att leda och utveckla Rikshem. Arbetsuppgifterna är mångskiftande och innebär att du som trainee får arbeta med förvaltning, projekt, affärs- och hållbarhetsutveckling samt fastighetsutveckling.

Inriktningen på traineeåret anpassas till viss del utifrån bakgrund och intresse hos de som anställs. I år letar vi efter tre traineer med inriktning mot förvaltning, fastighetsutveckling eller byggprojektledning. Då Rikshem är ett geografiskt utspritt bolag med ortskontor från Malmö till Luleå ingår arbete på andra orter framförallt under hösten 2020, vilket leder till en djup insyn och förståelse för hela verksamheten.

Inom traineeprogrammet handleds du av en mentor och flera av Rikshems engagerande ledare. Inom programmet finns en grundstruktur för praktikperioder, samtidigt som du också förväntas vara drivande i din egen utveckling. Under året kommer du utöver att arbeta med det dagliga arbetet inom respektive område få driva egna verksamhetsutvecklingsprojekt eller analyser.

Varför trainee på Rikshem?

Rikshem erbjuder möjligheten att få växa och knyta kontakter i bolaget och bran­schen. Som trainee erbjuds du insyn i många delar av verksamheten genom att arbeta nära den lokala förvaltningsorganisationen såväl som ledande befattningshavare. Det ger våra traineer får en mycket bra grund att stå på när det senare är dags att gå vidare i en annan roll inom bolaget.

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vem är vår nästa trainee?

För att bli trainee hos oss behöver du ha ett stort intresse för fastighetsbranschen samt attraheras av Rikshems värdegrund och inriktning att göra skillnad för det goda samhället. Du har en hög kapacitet, höga ambitioner och god analytisk förmåga. Som person är du drivande och ansvarstagande, nyfiken på nya och varierande utmaningar och har en mycket god social förmåga.

I vårt urval tittar vi efter kandidater med en meriterande akademisk bakgrund som är relevant för att arbeta med byggprojektledning eller fastighetsförvaltning. En meriterande akademisk bakgrund kan vara exempelvis civilingenjör inriktning mot samhällsbyggnad eller ekonom med fördjupning inom fastighetsområdet. Utöver detta tittar vi efter ett högt engagemang i åtaganden, i såväl utbildning som andra meriter. När du söker dig till traineeprogrammet bör du ha arbetat maximalt två år efter avslutad examen.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Mer information om programmet finns på www.rikshem.se/jobbahososs

Vill du vara med och växa?

Ansök senast den 31 mars 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV, personliga brev samt betygsutdrag (rekommenderat format PDF). Urval sker löpande.

Kontakta Hanna Stephens, HR-Partner, på hanna.stephens@rikshem.se vid frågor om traineeprogrammet eller om du är intresserad av att komma i kontakt med en av våra nuvarande traineer.

Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med inom rekrytering och annonsering och undanber oss därför sådana förfrågningar.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %