Teknisk förvaltare till Västerås

Västerås

Nu söker Rikshem en teknisk förvaltare till deras fastighetsbestånd i Västerås. Fokus för rollen kommer vara teknisk förvaltning där du initierar och ansvarar för bland annat energioptimeringsprojekt. Du kommer också ha ett ekonomiskt ansvar för några av fastigheterna i beståndet.

Du rapporterar till fastighetschefen och stöttas av ett kompetent team. Tillsammans har ni ett starkt fokus på samarbete och lyckas lösa problem och uppnå mål på ett framgångsrikt sätt.

Din roll

Som Teknisk förvaltare ligger stort fokus på att förbättra hela Rikshems bestånd av bostäder och samhällsfastigheter inom fastighetsteknik, såsom energieffektivisering, styr och regler, ventilation osv i Västerås. Inom detta område stöttar du de andra förvaltarna. Utöver det har du budget- och resultatansvarig för en mindre fastighetsportfölj som Du arbetar proaktivt med för att hitta förbättringspotential i och ansvarar för att driva utvecklingen framåt i enlighet med våra fastighetsstrategier. I rollen ingår det också att arbetsleda fastighetsteknikerna i dina fastigheter, men även att hantera de skador som kan inträffa inom din portfölj.

 

Du arbetar till stor del i projektform i nära samarbete med fastighetstekniker och andra fastighetsförvaltare inom fastighetsbeståndet. I dina projekt ansvarar du för kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer

 

Erfarenhet

I den här rollen lägger vi fokus på energi och projekt. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom något eller båda av dessa områden. Exempelvis driftsingenjör, teknisk förvaltare, projektledare, civilingenjör med inriktning mot energi eller motsvarande erfarenhet. B-körkort är ett krav.

 

Vem är du?

Som person är du van vid att ta egna initiativ och tar ansvar för ditt arbete. Du trivs med att driva ditt arbete självständigt men också tillsammans med teamet. Vidare är du driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. I och med att du kommer att ha många kontaktytor ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners.

 

Varför Rikshem?

Hos Rikshem arbetar de utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Här finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Du erbjuds en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner.

 

Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka den framtida utvecklingen. Rikshem strävar efter ökad mångfald och därför söker de dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. Läs mer på www.rikshem.se

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %