Projektutvecklare

Umeå
Ansök senast 2021-04-18

Projektutvecklare renovering

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt behöver vi nu en projektutvecklare med placering i någon av våra orter i norra Sverige (Umeå, Luleå eller Östersund).

Om tjänsten

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med en ambition om en ökad investeringsvolym har vi flera pågående och kommande projekt. Som projektutvecklare inom renovering ansvar du först och främst för analyser och förstudier kring fastigheternas underhållsbehov och utvecklingspotential. Du har ett övergripande ansvarar för projektet och dess genomförande, där du samarbetar med förvaltningsavdelningen, projektledare och tekniska konsulter i organisationen. Du ansvarar främst för Renovering-, Ombyggnad- och Tillbyggnadsprojekt (ROT).

Du kommer bland annat att:

 • Delta i kartläggning av underhållsbehov samt identifiera och analysera värdeutvecklingsobjekt i fastighetsbeståndet inom de orter du verkar på.
 • Arbeta affärsinriktat och i nära samarbete med förvaltningen på de aktuella orterna för att skapa affärsmöjligheter och hitta lönsamhet i nya projekt samt aktivt bidra till ökad investeringsvolym och lönsamhet.
 • Upprätta beslutsunderlag i projekten och kontinuerligt analysera och utvärdera alternativa tillvägagångssätt.

Resor förekommer i tjänsten då du inom rollen främst kommer att arbeta med vårt bestånd i Östersund, Umeå och Luleå.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett tydligt affärsfokus, snabbt kan komma in i rollen och självständigt driva ROT-projekt i tidiga skeden. Därför ser vi som krav att du har:

 • Ett antal års erfarenhet av projektutveckling eller byggprojektledning
 • Relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning mot fastighetsekonomi, alternativ fastighetsteknik/byggteknik eller motsvarande kompetens.
 • Ett analytisk, strategiskt och affärsinriktat sinne
 • Vi ser det som meriterande om du har:
 • Erfarenhet från liknande roll på andra fastighetsbolag och/eller entreprenadsidan
 • Bakgrund inom bostäder och samhällsfastigheter

För att lyckas i rollen har du ett högt eget driv, förmågan att ta egna initiativ samt bidra med engagemang. Vi ser gärna att du är en van lagspelare som fungerar lika bra i grupp som du gör under självständigt arbete. Då du arbetar i flera parallella och varierande projekt tror vi att du även gjort detta tidigare och har förmågan att göra så utan att tappa kvalitet. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. 

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? 

Då rekommenderar vi att skicka in ditt CV så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Oscar Stierncreutz på 072 224 8530. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Oscar Stierncreutz

oscar.stierncreutz@weselect.com

0722248530

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %