Fastighetstekniker till Rikshem Norrköping

Norrköping
Ansök senast 2021-03-12

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Till vårt fastighetsbestånd i Norrköping söker vi nu en fastighetstekniker som vill vara med och utveckla våra fastigheter och kundkontakter. Vi är en trygg arbetsgivare som nu tar nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi kan ge dig möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag där din insats kommer göra skillnad!

Arbetsuppgifter:

Som fastighetstekniker ingår du i vår förvaltningsorganisation som utför drift och underhåll av våra fastigheter. Du är en av 7 fastighetstekniker och du utgår från ditt geografiska område. Dina dagliga arbetsuppgifter består av kontakt med våra kunder, felavhjälpning, kontakt med underentreprenörer, energieffektivisering och driftoptimering där vi har ett helhetstänk runt våra fastigheter. Vidare ansvarar du för att planera och lägga upp ditt arbete, utföra rutinmässig rondering, besiktning samt hålla kontakt med hyresgäster och leverantörer. Daglig tillsyn, skötsel och felavhjälpande reparationer i och omkring fastigheterna ingår även det i arbetsuppgifterna. Du har ett nära samarbete med förvaltare, uthyrare och de övriga fastighetsteknikerna som arbetar inom fastighetsbeståndet. I rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen. Som fastighetstekniker arbetar du med kunden i fokus!

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsteknik alternativt motsvarande branscherfarenhet. Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet inom fastighet. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom energieffektivisering samt styr och reglerteknik för fastigheter. Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att vara Rikshems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med andra. Du har ett brinnande intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera god service. Du har en naturlig fallenhet för att planera, samordna och utveckla arbetet. Vidare ser vi att du har förmågan att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Kontakt :

Vid frågor angående tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Therese Fyhr på therese.fyhr@jeffersonwells.se eller på 011-19 18 98.

Om det låter intressant så får du gärna ansöka redan idag då intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Therese Fyhr

Therese.Fyhr@jeffersonwells.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %