Ombyggnadssamordnare i Norrköping

Norrköping
Ansök senast 2021-02-14

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Med flera pågående och kommande projekt behöver vi nu till vår projektavdelning en ombyggnadssamordnare med placering i Norrköping.

Din roll

Som ombyggnadssamordnare koordinerar du hyresgästernas val och behov under ombyggnad och renoveringar. I rollen är du hyresgästernas huvudsakliga kontaktperson och arbetet innebär en tät och kontinuerlig kontakt med hyresgäster. Du ingår i projektteamet med representanter från förvaltningsavdelningen där du även fungerar som länk mellan projekt och hyresgäster. Ni arbetar tillsammans i flera parallella projekt, såväl större som mindre, i befintligt fastighetsbestånd. Resor i arbetet förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration och kundbemötande. Du drivs av att arbeta med projekt och mot tydliga mål samtidigt som du är strukturerad och van att arbeta självständigt. För att trivas i rollen bör du föredra att ha en koordinerande roll med breda kontaktytor. I rollen krävs goda kunskaper i Officepaketet samt B-körkort och tillgång till egen bil. Det är meriterande om du har en utbildning eller arbetserfarenhet inom bygg- och fastighet.

Som person tror vi att du kan bidra med ett driv och engagemang samt att du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då tjänsten ställer höga krav på snabb service och en hög tillgänglighet gentemot externa kunder, behöver du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och kommunikation. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv och utveckling av rollen, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. 

Du välkomnas till vårt kontor i Norrköping och rapporterar till gruppchef renovering.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? 

Välkommen med din ansökan senast den 14 februari 2021. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Oscar Stierncreutz, oscar.stierncreutz@weselect.com. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.


Kontaktperson

Oscar Stierncreutz

oscar.stierncreutz@weselect.com

0722248530

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %