Marknadsförare till Rikshem

Stockholm
Ansök senast 2020-10-26

Projektledare Marknad till Kommunikation på Rikshem

Om tjänsten

Vill du jobba med marknadsföring på ett av Sveriges största fastighetsbolag? Rikshem söker nu en för företaget ny roll som projektledare marknad. Låter det som något för dig?

Rikshem tar nu ett samlat grepp runt sin marknadsföring och söker en projektledare marknad som ska planera, projektleda, genomföra och utvärdera marknadsaktiviteter. Arbetet innefattar allt från kampanjer till mindre enskilda insatser. Du arbetar nära kollegorna på avdelningen såväl som affärsenheterna runt om i landet som du stöttar och har kontakt med gällande marknadsfrågor. Rollen rapporterar till Kommunikationschefen och teamet består idag av 5 personer.

Arbetet innefattar bland annat mediaplaner, kampanjer, content-produktion, annonsering i alla format, sociala medier och uppföljning av marknadsföring. Du håller i budgetar och tidplaner, har kontakt med byråer men har också kompetens att ta fram enklare material själv.

Är det här du?

Du är en person som trivs på en mindre avdelning där roller kan överlappa och man hjälps åt att lösa uppgifter och du uppskattar en föränderlig miljö där det händer mycket.

Du är strukturerad och duktig på att planera, projektleda, genomföra och utvärdera insatser. För dig är det naturligt att samarbeta med många olika avdelningar och du har mognaden att nå fram till kollegor i linjen, förstå affären och hur du kan bidra.

Med all sannolikhet redan du jobbat flera år som projektledare, bland annat på marknadsavdelning på ett mellanstort företag, och har totalt runt 10 års erfarenhet eller mer inom marknad/kommunikation. 

Rollen är en tillsvidareanställning hos Rikshem med provanställning på 6 månader. Sök senast 26:e oktober, men vi jobbar fortlöpande med urvalet så skicka gärna in din ansökan omgående. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och miljöer för sina kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i sin utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.

Välkommen med din ansökan!