Chef Verksamhetsutveckling till Rikshem

Stockholm

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi ökar kontinuerligt värdet på vårt fastighetsbestånd och idag äger vi drygt 30 000 lägenheter spridda på olika orter i landet. Till vårt huvudkontor i Stockholm söker vi en chef för en nyskapad avdelning för Verksamhetsutveckling som vill vara med och göra avtryck i bolaget. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi kan ge dig möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag där din insats kommer göra skillnad!

Vi erbjuder dig

I den nyinrättade rollen i Rikshems ledningsgrupp, ansvarar du för att effektivisera och bedriva strategisk verksamhetsutveckling samt leder chefer inom affärsstödjande enheter såsom Digitalisering, Hållbarhet, samt Inköp. I rollen ingår även att utveckla och förbättra vår kundtjänst. Du kommer att arbeta nära vår affärsverksamhet med ett övergripande ansvar för Rikshems verksamhetssystem med fokus på helhetsbilden. Rollen rapporterar till VD.

Du arbetar med planering och samordning av större förändringsinitiativ i bolaget med god förankring samt effektivitet och kvalitet i genomförandet.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara en nyckelperson i bolaget och är van att arbeta med processer och gemensamma arbetssätt. Rollen ställer krav på en hög grad av affärsmässighet och du är en strukturerad, trygg och erfaren förändringsledare med förmåga att arbeta både strategiskt och operativt. Du vet att nyckeln till ett lyckat förändringsarbete är god kommunikation, att arbeta tillsammans med medarbetarna och bygga förtroendefulla relationer. Att balansera många tankar och viljor är för dig en vana och du trivs med en dynamisk och tempofylld miljö där drivande, ansvarstagande och närvarande är ledorden.

Vi ser att du har:

 • Gedigen chefserfarenhet med personal- och budgetansvar.
 • Högskoleutbildning alternativt motsvarande kompetens/erfarenhet.
 • Stor erfarenhet av komplext verksamhetutvecklingsarbete.
 • Erfarenhet av projektledning, processutveckling och ledningsgruppsarbete.
 • Stort intresse av och förståelse för områdena, inköp, digitalisering, hållbarhet och kundtjänst.

Vi ser det som meriterande om du har:

 • Erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen alternativt en fastighetsnära bransch.
 • Erfarenhet av att leda chefer.
 • Erfarenhet av inköpsarbete och kundtjänst.

Varför Rikshem?

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. Rikshem arbetar utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Vi på Rikshem strävar efter ökad mångfald och därför söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Vill du bli en av oss?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Ogunsen Executive Search. Om det låter intressant så får du gärna ansöka redan idag, dock senast 17 augusti, då urval intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Med hänsyn till GDPR kan vi ej hantera ansökningar via e-post.

Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Anders Dareholt, anders.dareholt@ogunsen.se, eller Malin Söhr, malin.sohr@ogunsen.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Malin Söhr

Malin.Sohr@ogunsen.se

073-4217984

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %