Fastighetsförvaltare till Nacka

Nacka
Ansök senast 2020-08-09

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Till vårt fastighetsbestånd i Nacka söker vi nu en förvaltare som vill vara med och utveckla våra fastigheter och hyresgästkontakter till nästa steg. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Vi erbjuder nu möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag.

Som Fastighetsförvaltare står du inför en spännande utmaning

Som Förvaltare i Nacka är du budget- och resultatansvarig för en fastighetsportfölj bestående av skolor och äldreboenden. Du arbetar för en långsiktig fastighetsutveckling och säkerställer ett bättre driftnetto genom fokus på effektivisering och förebyggande arbete med drift, underhåll och planerade aktiviteter. Du arbetar dagligen med hyresgästkontakter, sköter förhandlingar kring lokalhyresavtal samt ansvarar för kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhålls- och hyresgästanpassningsprojekt.

Hos oss arbetar du nära övriga funktioner på förvaltningsavdelningen och har en nära kontakt med dina hyresgäster. Du arbetar även med att utveckla affären med kommunen. Du kommer även leda och bolla med fastighetstekniker och andra medarbetare som arbetar i dina fastigheter. Du välkomnas till vårt kontor i Orminge centrum och rapporterar till fastighetschefen.

Vem är du? 

För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års erfarenhet inom fastighetsförvaltning och vill jobba vidare med kommersiella lokaler. Du har mycket god ekonomisk förståelse, goda kunskaper inom fastighetsteknik och gärna grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik med vana att samordna underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du har relevant utbildning i grunden inom exempelvis ekonomi, fastighetsförvaltning eller byggingenjör. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav. 

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners. 

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. Att kunna arbeta i ett team som en positiv och drivande kraft är en viktig egenskap.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Vill du bli en av oss?

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan! 

Sökord: Fastighetsförvaltare, förvaltning, fastighetsbranschen, drift och underhåll, hyreshus.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %