Projektledare till Rikshem!

Helsingborg

Är du en skicklig Projektledare som trivs med att ta helhetsansvar för projekt? Har du även ett sinne för affärer, högt eget driv och stimuleras av att arbeta i händelserika miljöer? Rikshem befinner sig i tillväxtfas och vi tar nu nästa steg i vår utveckling med fokus på kundmötet, områdesutveckling och hållbara investeringar. Vi erbjuder nu möjligheten att vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag!


Om tjänsten

Rikshem har på kort tid vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med en ambition om en ökad investeringsvolym har vi flera spännande pågående och kommande projekt. Som byggprojektledare har du en bred och dynamisk roll med ansvar för projekten från start till mål. Det innebär att du jobbar med projekt i olika stadier med allt från idé till färdig produktion. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av en stor variation av projekt, inom såväl nyproduktion, renoveringar som om- & tillbyggnationer.

Du kommer att:

-      Delta i kartläggning av underhållsbehov samt identifiering av värdeutvecklingsprojekt i fastighetsbeståndet inom regionen

-      Arbeta affärsinriktat för att driva in nya projekt samt aktivt bidra till ökad investeringsvolym och lönsamhet

-      Inom projekten upprätta beslutsunderlag och kontinuerligt analysera alternativa tillvägagångssätt

-      Ansvara för att projekten ligger inom beslutade ramar vad gäller ekonomi, tid och kvalitet och när avvikelser uppstår genomför du nödvändiga förändringar

Du välkomnas till vårt kontor i Helsingborg. Resor förekommer.

 

Vem är du?

Vi söker ha dig som har ett tydligt affärsfokus, snabbt kan komma in i rollen och självständigt driva projekt. Därför ser vi som krav att du har:

-      Ett antal års erfarenhet av byggprojektledning

-      Relevant akademisk utbildning, gärna med byggteknisk bakgrund eller motsvarande kompetens.

-      Är en van beställare och trygg förhandlare

Vi ser det som meriterande om du har:

-      Erfarenhet från andra fastighetsbolag och/eller entreprenadsidan

-      Bakgrund inom bostäder och samhällsfastigheter

För att lyckas i rollen har du ett högt eget driv, initiativtagande och engagemang, samt en förmåga att arbeta likväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen bör du föredra att ha ett varierande arbete och hantera många projekt samtidigt utan att tappa kvalitet. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. 

 

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

 

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss

Då rekommenderar vi att skicka in ditt CV så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Joakim Groth, joakim.groth@novare.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Joakim Groth

joakim.groth@novare.se

0735-148095

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %