Teknisk chef till Rikshem

Stockholm

Rikshem befinner sig i en stark tillväxtfas och tar nu nästa steg i utvecklingen med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Rikshem ska ha fastigheter och system som håller hög förvaltningskvalitet, är rätt driftoptimerade och över tid uppfyller fastighetsägaransvarets alla områden. Till en nyinrättad tjänst söker vi nu en teknisk chef med ett starkt intresse för att driva Rikshems digitaliseringsarbete inom fastighetsteknik. Var med och bygg upp en ny funktion på ett av Sveriges mest spännande och expansiva fastighetsbolag!

Om tjänsten

Du har ansvar för det övergripande utvecklingsarbetet och samordningsansvar för förvaltningens tekniska frågor. Till din hjälp har du fem medarbetare som arbetar med bl.a digitalisering av den tekniska fastighetsförvaltningen, energieffektivisering och skadehantering. Rollen ingår i Rikshems förvaltningsstab, med placering vid något av Rikshems kontor. Du är med i förvaltningsledningen och rapporterar till förvaltningschefen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Exempel på ansvarsområden:

 • Drift- och skötsel av tekniska anläggningar
 • Tillsammans med avdelning Digitalisering och Hållbarhet säkerställa och vidareutveckla en kvalitativ och effektiv teknisk fastighetsförvaltning
 •  Rikshems övergripande arbete med energieffektivisering, energiplanering, energiprojekt samt driftoptimering
 • Skadehantering
 • Kompetensutveckling inom teknik och fastighetsägaransvaret

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom exempelvis fastighet, energi, installation eller drift. För att bli lyckosam i rollen har du flerårig arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har även erfarenhet av att leda i förändring och har framgångsrikt medverkat i digitaliseringsarbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska och B-körkort är ett krav i rollen. Resor till Rikshems kontor i Sverige ingår.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du driven, initiativtagande och självgående med stor passion för fastighetsteknik. Till rollen som teknisk chef söker vi dig som vill utöva ett närvarande ledarskap och som motiveras av att coacha dina medarbetare till framgång. Vi värdesätter prestigelöshet högt och söker en person som känner engagemang för såväl de stora frågorna som detaljerna samtidigt som du är förändringsbenägen och trivs i ett dynamiskt arbetsklimat. Slutligen söker vi en analytisk och strukturerad person med ordning och reda i sitt arbete, och som har förmågan att både hantera dagens utmaningar och samtidigt säkerställa morgondagens lösningar.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du vill växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att söka här.

Kontaktperson

May Molin

may.molin@poolia.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %