Bolagsekonom till Rikshem

Stockholm

Tycker du om att arbeta med redovisning och vill tillhöra en arbetsplats med härliga och engagerade kollegor? Har du erfarenhet av redovisning för fastighetsbolag och vill vara en del av framgångsrikt bolag i ständig utveckling? Vi är ett engagerat team som arbetar nära varandra där var och en kan göra skillnad.

Rikshem är ett privat fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang. Vi är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som äger och förvaltar samhällsfastigheter och cirka 30 000 lägenheter.

Vi kommer trivas ihop om du delar våra värderingar, prioriteringar och utvecklingsmål. På Rikshem arbetar vi utifrån ”Ett Rikshem” och värdeorden Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande, ENA. Vi som jobbar här har olika kompetenser och erfarenheter, och vi arbetar fokuserat på att göra vardagen enklare för våra kunder. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Om tjänsten

Tjänsten innebär ett ansvar för redovisning och rapportering för ett antal bolag i koncernen. Du kommer att ingå i ett team med fem andra bolagsekonomer och rapportera direkt till redovisningschefen. Som bolagsekonom har du ett eller flera geografiska områden. Förutom interaktion med den interna ekonomiavdelningen så kommer du även interagera med fastighetschefer, förvaltare och projektledare.

I dina ansvarsområden ingår löpande redovisning, kvartals- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisning och inkomstdeklarationer för bolagen i dina områden. Du förväntas ta initiativ och driva olika typer av effektiviserings och förbättringsprojekt.

Är det här du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med redovisning inom fastighetsbranschen. Du har god kännedom om regelverket K2 och RFR2. Du har även arbetat med fastighetsmoms samt med klassificeringar av materiella anläggningstillgångar.

Som person är du självgående, analytisk och strukturerad. Du är drivande i ditt arbete och har ett serviceorienterat förhållningssätt. Personer i din omgivning beskriver dig ofta som en glad och kommunikativ individ med inställningen av att laget går före jaget. Du ser möjligheter runtomkring dig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra. Eftersom Rikshem ständigt utvecklas ser vi även att du som person är dynamisk, anpassningsbar och har en positiv grundinställning sett till förändringar av processer, rutiner och förutsättningar. 


Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Dennis Pater på 08-120 50 434 eller Christian Smith på 08-120 50 410. Urvalet av ansökningar sker löpande.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Christian Smith

christian.smith@levelrecruitment.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %