Bolagsekonom och systemspecialist till Rikshem

Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta med redovisning inom fastighetsbranschen, och dessutom ett intresse för system, digitalisering och effektivisering? Då kan detta vara något för dig!

Rikshem är ett privat fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang. Vi är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som äger och förvaltar samhällsfastigheter och cirka 30 000 lägenheter.

Vi kommer trivas ihop om du delar våra värderingar, prioriteringar och utvecklingsmål. På Rikshem arbetar vi utifrån ”Ett Rikshem” och värdeorden Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande, ENA. Vi som jobbar här har olika kompetenser och erfarenheter, och vi arbetar fokuserat på att göra vardagen enklare för våra kunder. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang.

Om tjänsten

Tjänsten innebär ett ansvar för redovisning och rapportering för ett antal bolag i koncernen. Du kommer att ingå i ett team med fem andra ekonomer och rapportera direkt till redovisningschefen. Som bolagsekonom har du ett eller flera geografiska områden. Förutom interaktion med den interna ekonomiavdelningen så kommer du även interagera med förvaltningen, projektledare och digitaliseringsavdelningen.

I dina ansvarsområden ingår löpande redovisning, kvartals- och årsbokslut, samt upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer för bolagen i ditt område.

Du kommer även att arbeta med effektiviserings- och förbättringsprojekt och vara systemspecialist för vårt ekonomisystem UBW (tidigare Agresso). Utifrån målsättningen att allt ska gå att göra med ett knapptryck arbetar du aktivt med att skapa bättre interaktion mellan olika system, samt med att effektivisera och automatisera olika arbetsprocesser och rutiner.

Är det här du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort intresse av att utveckla system, digitala processer och ser det som starkt meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av att arbeta som systemansvarig eller superuser för ett ekonomisystem. Vi ser också att du har arbetat minst två år med redovisning inom fastighetsbranschen. Du har goda kunskaper inom Excel och en nyfikenhet till att lära dig mer.

Som person tycker du det är kul att få arbeta med just förbättringsarbeten och du ser möjligheter runtomkring dig och tar gärna initiativ till att utveckla och förbättra. Som person är du självgående, analytisk och strukturerad. Du är drivande i ditt arbete och har ett serviceorienterat förhållningssätt. Eftersom Rikshem ständigt utvecklas ser vi även att du som person är dynamisk, anpassningsbar och har en positiv grundinställning sett till förändringar av processer, rutiner och förutsättningar. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Christian Smith på 08-120 50 410 eller Dennis Pater 08-120 50 434. Urvalet av ansökningar sker löpande.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Christian Smith

christian.smith@levelrecruitment.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %