Fastighetschef till Rikshem, Arlandastad

Arlandastad
Ansök senast: 2023-08-31

Vill du arbeta på ett utav Sveriges största privata fastighetsbolag? Är du en trygg, engagerad ledare med tidigare erfarenhet av bostadsförvaltning? Lockas du av möjligheten att ta helhetsansvar för ett specifikt bestånd och arbeta med utveckling av både medarbetare och fastigheter? Om du trivs som bäst i en händelserik vardag där du kommer att göra stor skillnad är detta rollen för dig!

Om tjänsten

Som Fastighetschef kommer du att ha personalansvar för ett engagerat team bestående av Teknisk Förvaltare, Förvaltningsassistenter, Uthyrare, Skadesamordnare och två Förvaltare. Tillsammans har ni ett affärsansvar för Rikshems fastigheter i norra Stockholm med en geografisk spridning från Sigtuna till Märsta och Upplands Väsby.

I ditt dagliga ansvarar du för fastighetsbeståndets affärsplan och driftnetto samt identifierar nya möjligheter inom projektutveckling. Samtidigt är du en närvarande ledare som stöttar dina medarbetare i de dagliga uppgifterna och arbetar för att ni tillsammans ska uppnå uppsatta mål. Vidare arbetar du aktivt med utveckling av fastighetsportföljen och med ett tydligt affärsmannaskap tar du tillvara på nya idéer och innovationer som kan bidra till utveckling av både verksamheten och organisationen. 

I rollen ingår:

•Leda och utveckla teamet samt ansvara för den operativa och strategiska förvaltningen av fastighetsbeståndet i regionen. 

•Ansvara för verksamhetsplanering och löpande budgetarbete samt uppföljning av budget. 

•Ansvara för årliga och projektspecifika hyresförhandlingar. 

•Vara ansiktet utåt i ortens nätverk och gentemot andra intressenter.

•Övergripande ansvara för att egenkontroll och myndighetskrav efterlevs. 

•Ansvara för leverantörsuppföljningar, viss upphandling, vissa projekt och lokaluthyrningar.

•Ansvara för att leverera kundnöjdhet vilket mäts genom NKI Nöjd Kund Index. 


Tjänsten utgår från Rikshems kontor i Arlandastad och du rapporterar till Förvaltningschef Mälardalen. 

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet från en roll som personalansvarig chef i kombination med erfarenhet från bostadsförvaltning. Kanske arbetar du idag som Fastighetschef, Områdeschef, Gruppchef eller liknande. Du har ett genuint intresse för dina medarbetare, vill utöva ett närvarande ledarskap och motiveras av att coacha ditt team till framgång. Vidare har du en hög kompetens kring fastighetsekonomi med kunskap kring driftnetto, kalkyl- och analysarbete samt kunskap kring entreprenadjuridik, fastighetsteknik samt gärna erfarenhet av större underhållsprojekt.

Med stor sannolikhet har du en akademisk examen relevant för rollen alternativt har du skaffat motsvarande kunskap via arbete. B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. 

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en trygg och naturlig ledare med en förmåga att skapa engagemang och arbetsglädje. Du är engagerad, driven och lösningsorienterad samt har en stor passion för människor och fastigheter. Vidare är du kommunikativ och prestigelös med en förmåga att växla mellan detaljer och större frågor. Därtill har du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, som värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden ENA - Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare där du kan växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts vara nyfiken och delta i och påverka vår framtida utveckling.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Rikshem

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Kontaktperson

Carolina Eskengren

carolina.eskengren@levelrecruitment.se

08-120 50 400

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %