Fastighetsförvaltare

Västerås
Ansök senast: 2023-01-28

Är du intresserad av att jobba som fastighetsförvaltare i ett av Sveriges största privata fastighetsbolag? Nu finns möjligheten! Rikshem söker en fastighetsförvaltare till Västerås.

Om jobbet

Som förvaltare är du budget- och resultatansvarig för en fastighetsportfölj bestående av bostadsfastigheter. Du arbetar för en långsiktig fastighetsutveckling och du säkerställer ett bättre driftnetto genom fokus på energieffektivisering och förebyggande arbete med drift, underhåll och förvaltningsprojekt. Vidare arbetar du proaktivt med att hitta förbättringspotential i din fastighetsportfölj och ansvarar för att driva utvecklingen framåt i enlighet med våra fastighetsstrategier.

Du ansvarar för kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhållsprojekt och hyresgästanpassningar, och kommer även ha daglig kontakt med hyresgäster. Du är delaktig i processen kring bevakning och uppföljning av eventuella vakanser i dina fastigheter. Teamet du arbetar tillsammans med består av förvaltare, uthyrare, förvaltningsassistent och tekniker och du har också tät dialog med övriga funktioner inom förvaltning och projekt.

I den här tjänsten kommer du också att ansvara för inflytten av en större nyproduktion sommaren 2023.

Vem är du? 

Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi, fastighetsförvaltning eller byggingenjör alternativt att du förvärvat motsvarande erfarenhet i arbetslivet. Vi arbetar hela tiden med att höja kundnöjdheten hos våra hyresgäster därför är tidigare erfarenhet av arbete i kundnära roller meriterande. Du har god ekonomisk förståelse och gärna grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen, kunskaper inom fastighetsteknik och vana att samordna och handla upp mindre underhålls- och ombyggnadsprojekt. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du har lätt för att ta initiativ, har ett eget driv och är engagerad. Då man i rollen som förvaltare ofta arbetar tillsammans med övriga kollegor är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem? 

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i.

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden ENA - Engagerande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Trots att vi är ett stort företag, är Rikshem fortfarande så pass litet att du som anställd har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt!

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket kan medföra att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Fastighetsförvaltare, förvaltning, fastighetsbranschen, drift och underhåll, hyreshus.

Kontaktperson

Kristoffer Holgersson

kristoffer.holgersson@rikshem.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %