Gruppchef Underhållsprojekt, Sverige

Mälardalen

Vill du arbeta på ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som just nu befinner sig i en stark tillväxtfas, och har du tidigare haft en ledande roll där du är trygg med att motivera och få dina medarbetare att utvecklas? Då kan rollen som Gruppchef inom Underhållsprojekt vara nästa utmaning för dig! Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar Rikshem för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer att leva och verka i.

Om tjänsten

Gruppchefsrollen är helt ny, i ett helt nytt team som kommer sätta prägel på hur vi på Rikshem arbetar med underhåll av våra fastigheter och bostäder. I Gruppchefsrollen kommer du att ha chefsansvar för en växande grupp med projektledare om ca 8-10 personer med geografisk spridning över hela landet. Rollen och teamet är helt nytt och under uppbyggnadsfas vilket medför att du kommer ha en springande start med stora möjligheter att påverka din egen roll. Ditt primära ansvar blir att ta vid och fortsätta utveckla förändringsresan som vi påbörjat för att säkerställa att våra fastigheter och bostäder underhålls på rätt sätt för att bibehålla nöjda hyresgäster.

Vidare ansvarar du för:

 • Utveckling och effektivisering av arbetssätt, processer, rutiner och mallar som är aktuella inom underhållssidan
 • Ekonomiskt ansvar för alla projekt inom underhåll
 • Att underhåll genomförs på ett enhetligt, kvalitetssäkrat och effektivt sätt samt har kontinuerlig uppföljning av de projekt som drivits i mål
 • Att följa och sätta struktur för den process som satts upp för underhållssidan samt leder dina projektledare till rätt beslut inom ramarna för detta.
 • I tillägg: Resursplanering och rekrytering

I den här rollen tillhör du Rikshems projektutvecklingsavdelning och rapporterar till Enhetschef Projektledning. Du har möjlighet att utgå från något av våra ortskontor i Västerås, Uppsala, Södertälje, Stockholm eller Norrköping.

Vi på Rikshem har en hybridorganisation där du förväntas vara 60 % av din arbetstid på kontoret. I tjänsten ingår även resor, minst 1–2 gånger i månaden. Då främst för att bygga och behålla närhet till dina projektledare som är spridda på nationell nivå.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden ENA - Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du kan växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts vara nyfiken och delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i den här rollen har du erfarenhet av att arbeta i projektform samt ledarskapserfarenhet. Vi anar att du har haft en liknande roll inom förvaltning eller entreprenad i minst 5–10 år. Vidare har du mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik och har ett starkt affärssinne. Har du dessutom erfarenhet av personalansvar och av att leda på distans ser vi det som starkt meriterande. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet samt har B-körkort och tillgång till egen bil. Givetvis pratar du också svenska och engelska flytande!

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har mycket god struktur och ordning. Du trivs bäst i roller där du får vara spindeln i nätet och troligen är du någon som på ett naturligt sätt intar rollen av att leda och fördela arbetet bland andra. Du är en god kommunikatör som inte låter något ramla mellan stolarna. Du trivs bäst med att jobba mot uppsatta processer och delmål och är duktig på att motivera dig själv. Vidare är du en trygg lagspelare som motiverar och utvecklar dina medarbetare. Vi värdesätter prestigelöshet högt och vill att du känner engagemang för såväl de stora frågorna som för detaljerna.

Hos oss får du arbeta i ett dynamiskt arbetsklimat, där vi ständigt utvecklas och förändras och du kommer vara en del i detta. Vi på Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Gruppchef, Underhåll, Projekt, Bostadsprojekt, Projektutveckling, ROT, Ombyggnad

Om Rikshem

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Kontaktperson

Stina Koskijev

stina.koskijev@levelrecruitment.se

0735588921

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 50 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %