Praktikplats Rikshem

Ospecificerat

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.

Vi erbjuder praktik inom fastighetsförvaltning till alla vår orter i Sverige från norr till söder. Vi finns i Luleå, Umeå, Östersund, Uppsala, Västerås, Nacka, Södertälje, Norrköping, Kalmar, Helsingborg, Malmö, samt Halmstad. Vi söker dej med stor drivkraft och ett engagemang för såväl fastigheter som kundrelationer. Vi erbjuder dig en utbildad handledare, kompetenta och trevliga kollegor, kompetensutveckling genom interna utbildningar och frihet under ansvar. Ta chansen och få vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag.


Roller för praktik: Fastighetsförvaltare, Fastighetstekniker, samt på vissa orter Teknisk förvaltare.

Vem är du?

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden ENA- Engagerade, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?

I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev samt att du anger vilken ort du är intresserad av att praktisera på. Ange även vilken period du har praktik. Som en del av vår process gör vi intervjuer och slutligen en bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 50 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %