Projektledare ROT, Umeå

Umeå

Motiveras du av att arbeta i en flexibel miljö där du har möjlighet att vara med och erbjuda bra boenden och trygga miljöer att leva och verka i? Nu har du chansen att arbete på ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som befinner sig i en stark tillväxtfas.

Om tjänsten

Rikshem står nu inför en ökad investeringsvolym och som Projektledare för investerings- och underhållsprojekt kommer du att ansvara för projektgenomförandet efter att analys- och förstudieskedet är klart (projektering, produktion och överlämnande till förvaltning). Här kommer du att i ett nära samarbete med Rikshems projektutvecklingsenhet och förvaltning att ansvara för flera olika fastighetsprojekt inom ROT. Det innebär bland annat deltagande av kartläggning av underhållsbehov samt identifiera och analysera värdeutvecklingsobjekt i fastighetsbeståndet.

Vidare kommer du bland annat att:

 • Arbeta affärsintriktat och i nära samarbete med Rikshems projektutvecklingsenhet och förvaltning
 • Bistå och vara delaktig till beslutsunderlag inför projekten och kontinuerligt analysera och utvärdera alternativa tillvägagångssätt
 • Ansvara för att projektens olika skeden genomförs enligt gällande processer och rutiner
 • Ansvara för att projekten ligger inom beslutade ramar vad gäller ekonomi, tid och kvalitet och när avvikelser uppstår genomför du nödvändiga förändringar
 • Redan från första dagen delta i pågående och kommande projekt i Umeå och Luleå

Du välkomnas till Rikshems trevliga kontor i centrala Umeå, och du rapporterar till Enhetschef för Projektledning inom ROT. En del resor på månadsbasis kommer krävas till Luleå då du i rollen även ansvarar för ett pågående projekt där.

Hybrid arbetsplats: Du har möjlighet till distansarbete och vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats. Arbetet kräver dock hög närvaro på kontoret och ute på projekten.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du kan växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts vara nyfiken och delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i den här rollen har du ett tydligt affärsfokus där du snabbt kan sätta dig in i rollen för att självständigt driva projekten framåt. Därför ser vi som krav att du har minst fem års erfarenhet av projektledning av olika typer av ROT-projekt. Har du dessutom eftergymnasial utbildning inom byggteknik ser vi det som starkt meriterande.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av att:

 • Ha arbetat i liknande roll på andra fastighetsbolag och/eller entreprenadsidan
 • Leda projekteringsgrupper
 • Genomföra olika typer av ROT-projekt
 • Arbetat med bostäder och samhällsfastigheter

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett analytiskt, strategiskt och affärsinriktat sinne. Vi ser gärna att du är en van lagspelare som fungerar lika bra i grupp som du gör under självständigt arbete. Då du arbetar i flera parallella och varierande projekt tror vi att du även gjort detta tidigare och har förmågan att göra så utan att tappa kvalitet.

Då vi arbetar med svenska som språk kräver vi att du pratar och skriver flytande svenska. Dessutom är du en god presentatör samt innehar B-körkort då en del resor krävs i tjänsten. Möjlighet att plocka ut förmånsbil ingår i rollen.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Stina Koskijev på 08-120 50 421, eller stina.koskijev@levelrecruitment.se, vänligen observera att inga ansökningar mottas på mailen. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Projektledare ROT, Ombyggnad, Projekt, Bostadsprojekt, Projektutveckling

Om Rikshem

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 50 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %