Projektutvecklare Samhällsfastigheter till Rikshem, Södra Sverige

Stockholm/Malmö/Helsingborg

Motiveras du av att arbeta i en flexibel miljö där du har möjlighet att vara med och erbjuda bra boenden och trygga miljöer att leva och verka i? Nu har du chansen att arbete på ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som befinner sig i en stark tillväxtfas. 

Om tjänsten

Rikshem står nu inför en ökad investeringsvolym och som Projektutvecklare Samhällsbyggnad kommer du att ansvara för fastighetsaffären från idé till färdig produkt, det vill säga inflyttningsdags och klart. I rollen kommer du bland annat att vara aktiv på marknaden för att identifiera nya potentiella projekt, objekt samt hitta de som tar fram detaljplaner till Rikshem. I produktion efter interna beslut köper Rikshem externa tjänster inom de som bygger. Rikshem ska vara bäst på att skapa affärerna och därav fokuset på detta. Här har du det övergripande ansvaret för hela processen även fast Rikshem köper in slutprocessen. 

Vidare kommer du att ansvara för: 

·      Projektet, från tidiga faser till slutleverans och överlämning till förvaltning

·      Bedömning av projektets utformning, genomförande och ekonomi i detaljplaneskedet

·      Upprätta beslutsunderlag och investeringskalkyler inför projektbeslut

·      Genomförandekalkyler i tidiga skeden i samarbete med Fastighetsutveckling

·      Att identifiera och utvärdera investerings- och utvecklingsmöjligheter i Rikshems befintliga områden och orter

·      Att identifiera bygg- och investeringsmöjligheter tillsammans med Fastighetsutveckling

Det är en flexibel roll där du välkomnas till valfritt ortskontor från Malmö till Stockholm, och du rapporterar till Enhetschefen. 

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du kan växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts vara nyfiken och delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i den här rollen har du minst väldigt god erfarenhet av samhällsfastigheter, från idé till färdigställande. Du har kunskap och förståelse för processerna i sig och affärerna samt har varit med i den entreprenadjuridiska världen. Har du dessutom eftergymnasial utbildning inom byggteknik ser vi det som starkt meriterande.

Vidare ser vi att du har:

·      Myndighetskunskap och entreprenadjuridiken

·      Förmågan att se helheten och bedöma samfastaffären

·      Förmåga att forma/hitta affären under projektens tidiga skeden

·      Förmåga att bedöma projektrisker och dess sannolikhet/konsekvens

·      Mycket god förmåga att möta kunden sakligt

·      God förmåga att skriftligt och muntligt beskriva affären  

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett analytiskt, engagerat och drivet sinne. Du har god samarbetsförmåga och trivs att dela med dig av din kompetens och kan lätt förmedla den till andra. Då rollen har många kontaktytor behöver du vara en god kommunikatör och nätverkare på alla nivåer både internt såsom externt för att skapa långsiktiga relationer.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!


Sökord: Projektutvecklare, Samhällsfastigheter, Projekt, Projektutveckling 

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 50 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %