Teknisk Förvaltare Junior roll

Arlandastad

Vill du arbeta på ett av Sveriges största privata fastighetsbolag som dessutom befinner sig i en stark tillväxtfas? Är du en inspirerande, positiv lagspelare med tidigare erfarenhet från Fastighetsbranschen? Till Rikshems kontor i Arlandastad söker vi nu dig som vill ta dig an en utmaning utöver det vanliga!


Om tjänsten

Du erbjuds lära dig jobbet med hjälp av ett nära samarbete med vår seniora Tekniska Förvaltare. Du får eget ansvar för ett visst område och har även andra kollegor som du samarbetar med såsom Fastighetsförvaltare, Förvaltningsassistent och Uthyrare. Tillsammans ansvarar vi för att säkerställa en väl fungerande förvaltning och denna rollen har fokus på fastighetsteknik. Fastighetsbeståndet i Arlandastad består av främst bostäder på flera orter i norra Stockholm, men även samhällsfastigheter såsom skolor och äldreboenden.

I rollen har du ansvar för att utveckla och förbättra beståndet med fokus på fastighetsteknik, energieffektivisering, styr och regler, ventilation osv. Du förväntas så småningom arbeta proaktivt med förändrings- och förbättringsarbete i nära samarbete med Energi- och teknikansvarig inom Rikshems organisation. 

I rollen ingår b la ansvar för att:

 • Initiera och leda initiativ/projekt kopplade till kostnadssidan.
 • Arbeta aktivt med driftoptimering för att minimera energianvändningen.
 • Vidareutveckla befintlig underhålls- och förvaltningsplan
 • Genomföra avläsningar, ta fram och analysera statistik samt säkerställa att denna är korrekta.
 • Initiera, driva och ansvara för projekt, huvudsakligen energiprojekt.
 • Säkerställa viss myndighetsrapportering inklusive SBA:arbete.

Tjänsten utgår från Rikshems trevliga kontor i Arlandastad och du rapporterar till Fastighetschef.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen har du en driftsingenjörsutbildning alt teknisk förvaltare på yrkeshögskola alternativt en teknisk utbildning på högskolan/Universitet. Du behöver ha ett stort intresse bygg- och fastighetsteknik och viss erfarenhet av att arbeta med olika styr- och övervakningssystem. Du har en god administrativ förmåga och digital kompetens är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du erfarenhet av att arbeta i Vitec eller liknande affärssystem är det meriterande. 

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, resultatmedveten och kundorienterad med en naturlig fallenhet för att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och en prestigelös inställning gentemot dina kollegor och samarbetspartners. B-körkort är ett krav.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Intresserad?

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Rikshem

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %