Rekryterare, HR, Talent Acquisition till Rikshem

Stockholm

Som Rekryterare står du inför en spännande utmaning

Är du en person som vill driva rekryteringsprocesser och bidra med innovativa/kreativt lösningar/tänkande? Du ges nu möjligheten att bli vår stjärna på att attrahera och rekrytera nya kollegor med stort DNA till Rikshem. Vi tillsätter en tillfällig roll på 6 månader där du arbetar med stor frihet under ansvar med rekrytering av olika roller inom företaget såsom fastighetstekniker, fastighetsförvaltare, uthyrare, ombyggnadssamordnare, roller inom IT och övriga sbabsfunktioner, men även chefer. Arbetet sker i ett nära samarbete med såväl HR-partners som chefer i hela Rikshem.  

Som Rekryterare på Rikshem har du helhetsansvaret för rekryteringsprocessen fram till slutintervju. Du säkerställer kvalitet och arbetar i processens alla delar från kravställning, annons, search, selektering, intervju samt test/referens och bakgrundskontroll. Du kommer att arbeta nära rekryterande chefer och HR-partners och behöver agera som både rådgivare och support under processens gång för att säkerställa effektivitet och en god kandidatupplevelse. Utöver det erbjuds du möjligheten att få utveckla och påverka vår rekryteringsprocess och även vårt employer brand i samband med det omfattande varumärkesarbete som pågår just nu inom bolaget. 

Du blir en del av ett kompetent och transparant HR-gäng som arbetar i olika ansvarsområden, men delar erfarenheter, problem och lösningar med varandra vilket får oss att utvecklas, trivas och ha otroligt roligt på jobbet. 

Om dig 

Du är relationskapande, ihärdig och duktig på att kommunicera. Du genomför dina arbetsuppgifter självständigt och med hög noggrannhet. Du gillar utmaningar och strävar alltid efter att utvecklas samt är en god kollega som bidrar till en positiv stämning i gruppen och rycker in där det behövs. 

 • Minst 3 års erfarenhet av rekrytering genom processens alla faser 
 • Erfarenhet av search och att använda LinkedIn som arbetsverktyg är en förutsättning 
 • God erfarenhet av rekrytering av kollektivanställda tex tekniker är starkt meriterande 
 • Relevant högskoleutbildning är meriterande 
 • Driver du eget bolag, går det bra att fakturera som konsult. 

 

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. 

Varför Rikshem?  

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande och det är något som enar oss! Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med korta beslutsvägar och en kultur fylld av engagemang och samarbete. Trots att vi är ett stort företag, är Rikshem fortfarande så pass litet att du som anställd har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Läs mer på www.rikshem.se. 

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?  

Ansök via länken så snart som möjligt, dock senast den 7 januari 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev samt att du anger vilken ort du är intresserad av att praktisera på. Som en del av vår process gör vi intervjuer och slutligen en bakgrundskontroll. 

Välkommen med din ansökan! 

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang. 

Kontaktperson

Lizzy Jämting

lizzy.jamting@rikshem.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %