Praktik Teknisk förvaltare / Driftsingenjör Stockholm

Ospecificerat

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.

Till våra fastighetsbestånd i Södertälje, Nacka samt Arlandastad söker vi Driftsingenjörer för praktik under våren 2022. Vi söker dej med stor drivkraft och ett engagemang för såväl fastigheter som kundrelationer. Vi erbjuder dig en utbildad handledare, kompetenta och trevliga kollegor, kompetensutveckling genom interna utbildningar och frihet under ansvar. Ta chansen och få vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag.

Som Teknisk förvaltare spelar du en viktig roll.

Rollen ingår i ett team bestående av fastighetsförvaltare, förvaltningsassistent, fastighetschef och i vanligtvis även uthyrare. Som teknisk förvaltare i Rikshem arbetar du med energieffektivisering och driftoptimering i hyresfastigheter och/eller samhällsfastigheter. Det innebär energiprojekt såväl som löpande drift. Du utför även ronderingar i förebyggande syfte. Rollen är även uppdragsgivare/projektledare för entreprenörer som arbetar med felavhjälpande men även för energiprojekten. I rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen.

Vem är du?

Som person är du van vid att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att vara Rikshems ansikte utåt och därför är det viktigt att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande mot andra. Du har ett brinnande intresse för att hjälpa såväl kunder som dina kollegor och du anstränger dig alltid för att leverera god service och bidra till det positiva arbetsklimatet på kontoret. B-körkort är ett krav.

Du har en naturlig fallenhet för att hitta lösningar på problem och du känner en stolthet i att kunna hantera och avhjälpa ärenden självständigt. Vidare delar du gärna med dig av din yrkeskunskap och du har förmågan att planera och utveckla arbetet på ett effektivt sätt.

Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem?

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?

Ansök via länken så snart som möjligt, dock senast den 7 januari 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev samt att du anger vilken ort du är intresserad av att praktisera på. Som en del av vår process gör vi intervjuer och slutligen en bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?

Ansök via länken så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev samt att du anger vilken ort du är intresserad av att praktisera på. Som en del av vår process gör vi intervjuer och slutligen en bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %