Gruppchef Fastighet till Rikshem, Helsingborg

Helsingborg

Vill du arbeta på ett utav Sveriges största privata fastighetsbolag som dessutom befinner sig i en stark tillväxtfas? Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och ser du dig själv som en relationskapare? Har du tidigare haft en ledande roll där du är trygg med att motivera och få dina medarbetare att utvecklas? Då kan rollen som Gruppchef till Rikshem i Helsingborg vara ditt nästa steg!

Om tjänsten

I rollen som Gruppchef har du personalansvar för en förvaltningsgrupp på ca 10 medarbetare i olika personalkategorier som förvaltare, tekniker och uthyrare. Det innebär att du ansvarar för de ekonomiska målen såväl som övriga verksamhetsmål, arbetsledning, utveckling och uppföljning samt handledning av ny personal, rekrytering och lönesamtal.

Som Gruppchef ska du vara beredd på att avlasta och vara aktiv i det löpande arbetet som teamet utför samt driver mot och följer upp mål som finns uppsatta för teamet. I rollen ingår också att aktivt nätverka med olika intressenter såsom hyresgästförening, kommun och polis mm i vårt område. Du och dina medarbetare har också daglig kommunikation med hyresgäster för att bistå dem att lösa problem och svara på frågor som uppstår i deras vardag.

Du leder ett kompetent team som Du coachar i och utvecklar i arbetet med förvaltningen av fastigheterna. Med stort engagemang förväntas du och ditt team vara med att bidra till att uppnå Rikshems utveckling och resultat.

I rollen ingår b la ansvar för att:

 • Samordna arbetet och uppdraget inom fastighetsbeståndet mot uppsatta mål
 • Engagera och motivera gruppens medarbetare att utveckla och utvecklas
 • Stötta fastighetsförvaltarna i sitt uppdrag
 • Löpande avtalsarbete med såväl entreprenad- som lokalavtal
 • Ekonomi, budget, prognos och bokslut
 • Slutattest fakturering och hyresreduktioner

Tjänsten utgår från Rikshems kontor i Helsingborg och rapporterar till Fastighetschefen.

Är det här du?

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har en flerårig arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen och någon form av ledarerfarenhet är viktigt. Tidigare erfarenhet av personalansvar ser vi som meriterande. Vi lägger stort vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad och ser möjligheter i stället för problem. Du trivs med att arbeta självständigt och i team, samt tycker det är givande att leda, motivera och utveckla dina medarbetare. Rikshem som organisation värdesätter prestigelöshet högt och söker en person som känner engagemang och kan hantera såväl de stora frågorna som detaljerna. Vidare har du intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap. Hos oss får du arbeta i ett dynamiskt arbetsklimat, där vi ständigt utvecklas och förändras och du kommer vara en del i detta och ditt bidrag i detta. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter till personlig för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner där du kan växa med oss. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts vara nyfiken och delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson, 08-12050425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Om Rikshem

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %