Senior Controller med fokus på projektrapportering

Stockholm

Är du en driven och engagerad Controller som trivs i roller där siffrorna ligger i fokus för analyser och förbättringar samt trivs som spindeln i nätet med många interna kontakter? Då kan detta vara rollen för dig!

Om tjänsten

Som Controller på Rikshem får du ett stort eget ansvar och möjlighet att vara med och påverka verksamheten framåt. I rollen samverkar och agerar du affärsstöd till olika delar av organisationen och bidrar till att utveckla rapportering och analyser, främst inom projektrapportering. Du kommer agera bollplank mot hela organisationen (främst förvaltning och projekt) med eget orts- respektive avdelningsansvar när det gäller såväl uppföljning som budget och prognoser. Du är en viktig del i att sammanställa och kvalitetssäkra rapporteringen inom ditt område samt i rapportering till styrelse och ledning. I rollen kommer du även att arbeta med analys- och utredningsuppdrag samt delta i spännande krossfunktionella projekt inom verksamheten. Under året planeras det för ett nytt BI-system där Controlling har en betydelsefull funktion.

Du blir en viktig del av Rikshems controllingfunktion och arbetar nära dina kollegor i Controllinggruppen som idag består av sex personer. Placering är på vårt kontor i centrala Stockholm och du rapporterar till Controllerchefen.

Vem är du

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande med ekonomisk inriktning. Vi ser att du har flera års erfarenhet av en likvärdig roll som Controller där erfarenhet av projektrapportering är meriterande. Du är avancerad användare av Microsoft Office och har utmärkta kunskaper i Excel samt behärskar svenska väl i både tal och skrift. Har du erfarenhet från en projektdriven verksamhet och/eller fastighetsbranschen ser vi det som starkt meriterande.

För att vara lyckosam i denna roll ser vi att du som person är utvecklingsorienterad och prestigelös. Du är social, kommunikativ och brinner för att skapa nya kontakter och arbeta krossfunktionellt för ett framgångsrikt resultat. Du har en stark egen drivkraft, är självgående och proaktiv i ditt arbetssätt men samtidigt en uttalad lagspelare. Du är bra på att se helheten likväl som detaljerna samtidigt som du kan tänka kreativ, våga utmana och prova nya infallsvinklar.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med höga ambitioner och fokus på utveckling. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Vi på Rikshem strävar efter ökad mångfald och därför söker vi dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? 

Då rekommenderar vi att skicka in ditt CV så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor runt rekryteringsprocessen eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sophie Karlsson på Jefferson Wells på sophie.karlsson@jeffersonwells.se . Varmt välkommen med din ansökan!

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %